Laurence’s Happy Farm

Het leven gaat als een pijl. In deze hectische wereld is het zalig vertoeven op onze boerderij. Ik vind het zo fijn dat ik mijn ervaring kan delen. Een boerderij runnen met al die dieren is vaak een hele uitdaging toch word ik er dolgelukkig van. De dieren verzorgen, eten geven, het contact met ons varken Pablo, de kippen, geitjes, paarden en zo veel andere viervoeters geeft voor velen een zeer therapeutische werking.

“Back to the basics”. Wandelen op onze boerderij, de geur van alle kruiden op het wandelpad, een vriendelijke blik van 1 van onze dieren. Elke ochtend ben ik benieuwd naar hoeveel eitjes onze kipjes gelegd hebben of hoeveel melk er vandaag wordt geproduceerd door onze meisjes ( onze geitjes). Mijn gevoel van puur geluk en appreciatie voor de dieren, de natuur wil ik graag doorgeven door boerderijmomenten te delen met iedereen, groot of klein, die nood heeft aan een portie pure dierenliefde.

Wens je graag lekkere verse eitjes te kopen of een bezoek te plannen neem contact met ons op.