Ontdek Deurle's Geitenhoeve

Geitenhoeve

In 2022 wordt Deurles Moment uitgebreid met een kudde melkgeitjes.

Een nieuw avontuur in Deurle. 

Een agrarische activiteit waarbij niet alleen wij maar ook de buurtbewoners van kunnen meegenieten. Pure ambacht, direct contact met de dieren zonder dat we ze moeten uitbuiten. Het was een hele zoektocht maar het bracht ons tot in Amsterdam. Waar we in contact kwamen met Iris en haar broer die er de “Ridammerhoeve” uitbaten. We hebben een gelijkaardige passie voor dieren en we zijn net als hen gemotiveerd om onze passie met iedereen te delen. 

Onze "Disney" geitjes.

Januari 2022. De eerste melkgeitjes komen aan in Deurle. 10  miekes en 1 bokje. Ze krijgen allemaal een Disney naam. Minnie, Ariel, Aurora, Belle, Tinkerbelle, Malificent, Cinderella, Sneeuwwitje, Alice & Lady. En uiteraard Bambi. Het bokje die de mascotte van onze kudde zal worden. De bokjes hebben helaas weinig waarde aangezien ze geen melk kunnen produceren. We hebben Bambi geadopteerd. Toen we onze lammetjes bestelden bij de Buckwalhoeve waren Bambi en zijn zusje Minnie de eerst geboren lammetjes.

IMG 9191
IMG 9190

Toekomst

Onze meisjes krijgen de kans om op te groeien tot prachtige dames. Ze spelen in de speelweide, grazen klavers in hun grasweide en krijgen dagelijks de nodige knuffels van onze familie en alle bezoekers. We zijn ervan overtuigd dat alleen de beste verzorging en een goede leefomgeving zal zorgen voor heerlijke melkproducten!

Bio eitjes en zoveel meer...

Zin om met om zelf verse eitjes te komen rapen? Kom onze hoeve bezoeken en geniet van dagverse eitjes van onze kippen!

IMG 9189