Ontdek Deurle's Geitenhoeve

Geitenhoeve

In 2022 wordt Deurle’s Moment uitgebreid met een kudde melkgeitjes.

Een nieuw avontuur in Deurle. 

Een agrarische activiteit waarvan niet alleen wij maar ook de buurtbewoners kunnen meegenieten. Pure ambacht en direct contact met de dieren zonder dat we ze moeten uitbuiten. Het was een hele zoektocht die ons tot in Amsterdam bracht. Daar kwamen we in contact met Iris en haar broer die er de “Ridammerhoeve” uitbaten. We hebben een gelijkaardige passie voor dieren en zijn net als hen gemotiveerd om onze passie met iedereen te delen. 

Onze "Disney" geitjes.

Januari 2022. De eerste melkgeitjes komen aan in Deurle. 10 miekes en 1 bokje. Ze krijgen allemaal een Disney naam. Minnie, Ariel, Aurora, Belle, Tinkerbelle, Malificent, Cinderella, Sneeuwwitje, Alice & Lady. En uiteraard Bambi. Het bokje die de mascotte van onze kudde zal worden. De bokjes hebben helaas weinig waarde aangezien ze geen melk kunnen produceren. We hebben Bambi geadopteerd. Toen we onze lammetjes bestelden bij de Buckwalhoeve waren Bambi en zijn zusje Minnie de eerst geboren lammetjes.

September 2022. Prins John komt aan in Deurle. DE bok die de vader wordt van de eerste Deurles Saanen geiten lammetjes !

IMG 9191
IMG 9190

Toekomst

Onze meisjes krijgen de kans om op te groeien tot prachtige dames. Ze spelen in de speelweide, grazen klavers in hun grasweide en krijgen dagelijks de nodige knuffels van onze familie en alle bezoekers. We zijn ervan overtuigd dat alleen de beste verzorging en een goede leefomgeving zal zorgen voor heerlijke melkproducten!

Bio eitjes en zoveel meer...

Zin om zelf verse eitjes te komen rapen? Kom onze hoeve bezoeken en geniet van dagverse eitjes van onze kippen!

Wens jij ook een geitenbokje te adopteren? Neem dan spoedig contact met ons op en reserveer jouw geitje. Je kan al van dag 1 met hem kennis maken en hem zelf melk geven. Doordat onze lammetjes met de melkfles worden opgevoed zijn ze super tam. Kom onze geitjes bezoeken en je begrijpt wat ik bedoel :-). 

IMG 9189